Nejnovější recenze ze sekce Razítka na nehty
- Velmi nekvalitní
Velmi nekvalitní
- je to levné
- plastová škrabka lak rozmatlává
po drobných úpravách je snad možné používat
lak na destičce drží a vzor je krásně vidět
Hezky se mi přenášely vzory na nehty.
- naprosto k ničemu!!!!!!!!!!!!
naprosto k ničemu!!!!!!!!!!!!
- Nízká cena, když chcete tuhle techniku vyzkoušet.
- Barvy jsou v každém případě univerzální. (Přišly mi bílá,černá a červená)
- Chvíli trvá, než se to člověk naučí.
Chtěla jsem vyzkoušet stamping techniku, ale nechtělo se mi řešit, jestli mám vše. Tak jsem zvolila sadu, která má vzhledem k tomu, co je jinak k dostání, dokonale nízkou cenu a byla tedy ideální volbou.
Chvíli to trvalo, ale po několika pokus-omylech jsem přišla na svůj ideální postup.
Perfektní ale je, že vzory - ať už přijdou jakékoliv, vypadají opravdu dobře. (Chce to jen nevzdávat se, když se vám to napoprvé nepovede, a prohlídnout si pár videonávodů jak na to.)
Samozřejmě, chce-li někdo tvořit kreativnější kusy, určitě by neměl zůstat jen u dvou kotoučů, ale měl by zainvestovat dále. Tohle ovšem splnilo všechna má očekávání.
Tipy:
- postupovat rychle, aby se obrázek dostal co nejdříve na gumové "razítko";
- nestírat lak z kotouče příliš;
- jakmile je obrázek na razítku, dá se doupravit (umazat odlakovačem, přidat další barvu), může tam zůstat velmi dlouho;
- průhledným lakem zafixovat.
Salon Express tiskátka na nehty
Anonym
Přidáno: 22. května 2015
(naposledy upraveno 22. května 2015)
- Je to k ničemu. Vše letělo do koše.
- Jedná se o napodobeninu. Je to patrné na tom, že stěrka je bez kovové složky - je celoplastová. Dále je málo hluboké ražení na destičkách, proto i s razítkovacím lakem je nemožné přenést vzor na nehet. Jsem z pořízení velmi zklamaná. :(
S produktem jsem naprosto nespokojena. Kdo chcete pořídit nové razítko, raději investujte do originální značky. Já to pak tak udělala a už razítkuji...
jako razítkovací laky bych je nenazvala. Absolutně nefungují jen jako obyčejné laky
špatně vybroušeno, vůbec netiskne
- špatně vybroušeno, vůbec netiskne
špatně vybroušeno, vůbec netiskne
doporučuji
- razítko a stěrka funguje
- obrázky na destičce jsou menší než u Konadu, takže na nehtech tolik nevynikají
- Asijské vzory jsou nádherné, všechny jsou dobře vyraženy a pracuje se s nimi výborně.
Skvělá destička od Konadu, cena odpovídá její kvalitě.
nefunguje mi to
- Hezké barvičky, nízká cena
- málo hustý, ale razítkovat se s nimi dá.
Laky jsou za příznivou cenu, ale je to poznat na jejich kvalitě. Přesto, že jsou deklarovány jako razítkovací laky, jsou celkem málo husté, ale pro domácí zkrášlení nehtů stačí. Chce to trpělivost :)
Super
Konad destička s nádhernými vzory ovoce.
- Jednoduché použití
- Křivá stěrka
- Vypadává gumové razítko z nástavce
Můžete si vyzdobit nehty"za pár korun",aniž by jste musela trávit nekonečné minuty v nehtovém studiu.
Hlavní nevýhodou je totálně křivá a zubatá stěrka,se kterou si maximálně poškrábete a znehodnotíte nanášecí destičku.
Vhodné pro začátečníky,pokud si seženou náhradní stěrku
Gumové razítko se dá přilepit
Jednoduché a rychlé nazdobení nehtů
- perfektní,jde s ním obtisknout zatím úplně vše a jednoduše..
- nic..
tento produkt rozhodně doporučuji..
Zobrazuji 201 - 220 ze 275 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...14 Další »